Kadra szkoleniowo-selekcyjna U-20
zobacz wcześniejszy komunikat
zobacz jadłospis
Planowany harmonogram* zgrupowania:
WTOREK
15-17.30 Przyjazd uczestników
18.00 Obiadokolacja***
18.45 Otwarcie zgrupowania
19.00 – 20.20 Test wiedzy ogólnobrydżowej
20.30 – 22.30 Gry kontrolne
22.30 – 23.30 Omówienie gier kontrolnych
ŚRODA
7.30 Śniadanie***
8.00 – 12.30 Zajęcia integracyjne*
13.00 Obiad***
14.30 – 18.30 Wykłady, ćwiczenia
19.00 Kolacja***
19.30 – 22.30 Gry kontrolne
22.30 – 23.30 Omówienie gier kontrolnych
CZWARTEK
7.30 Śniadanie***
8.00 – 12.30 Zajęcia integracyjne*
13.00 Obiad***
14.30 – 18.30 Wykłady, ćwiczenia
19.00 Kolacja***
19.30 – 22.30 Gry kontrolne
22.30 – 23.30 Omówienie gier kontrolnych
PIĄTEK
7.30 Śniadanie***
8.00 – 12.30 Zajęcia integracyjne*
13.00 Obiad***
14.30 – 18.30 Wykłady, ćwiczenia
19.00 Kolacja***
19.30 – 22.30 Gry kontrolne
22.30 – 23.30 Omówienie gier kontrolnych
SOBOTA
7.30 Śniadanie***
10.00 Grand Prix Polski Par, sesje 1-3
14.30 Obiad***
16.00 Grand Prix Polski Par, sesje 4-5
19.00 Kolacja***
20.00 – 22.00 Omówienie rozdań
NIEDZIELA
7.30 Śniadanie***
8.00 - 12.30 Wykłady, ćwiczenia lub gry kontrolne 12 lub 24 rozdania
13.00 Podsumowanie zgrupowania
14.00 Obiad***
Wyjazd po obiedzie
* Gry i zabawy logiczne, gry planszowe, turniej tenisa stołowego, wycieczka górska, hala sportowa
** Harmonogram może ulec zmianie
*** Menu w załączniku
Lista rzeczy potrzebnych w czasie zgrupowania:
-
Zgoda rodziców na udział dziecka w zgrupowaniu (dotyczy osób niepełnoletnich)
-
Obuwie i odzież sportową, obuwie na górską wycieczkę
-
Paletki do tenisa stołowego (kto posiada)
-
Zeszyt i długopis do robienia notatek
-
Karty konwencyjne
-
W przypadku potrzeby wystawienia faktury uczestnicy zobowiązani są do przedstawienia danych odbiorcy w dniu przyjazdu przy zameldowaniu w hotelu
-
Dowód tożsamości
Informacje dodatkowe:
Rejestracja* uczestników odbywać się będzie na głównej recepcji hotelu (między godziną 15.00 – 17.30) w ustalonym porządku:
-
Punkt meldunkowy – Magdalena Plasa 509 641 872
-
Rejestracja w recepcji hotelowej
-
Odbiór bloczków obiadowych – Mirosław Jóźwiak 503 015 844
* W przypadku innych godzin przyjazdu prosimy o kontakt telefoniczny z wyżej wymienionym osobami lub Adrianem Bakalarzem 698 484 449.